Zdobywcy prestiżowej nagrody Business Wall Of Fame o Polcom

Serwis ifirma.pl to najbardziej rozpoznawana usługa Power Media S.A.. Gwarantuje oszczędne, wygodne i bezpieczne prowadzenie księgowości. Proces rozliczeń odbywa się automatycznie. Serwis umożliwia wystawienie nieograniczonej liczby wszystkich rodzajów faktur, definicję własnych szablonów, prowadzenie bazy kontrahentów oraz towarów i usług, wysyłkę online lub pocztą.

Program ifirma.pl uznano za najlepszy program fakturujący w niezależnym rankingu WebHosting.pl

- Czerpiemy radość i satysfakcję z dostarczania Klientom nowoczesnych rozwiązań technologicznych i organizacyjnych w dziedzinie informatyki. Nasi specjaliści uczestniczą w tworzeniu systemów informatycznych, wspierając Klientów swoją wiedzą i doświadczeniem – mówi Wojciech Narczyński, Prezes Zarządu Power Media. - Nasz model biznesu oparty jest na trzech filarach o znacznym potencjale rozwoju: tworzeniu oprogramowania, rekrutacji i outsourcingu kadr IT oraz serwisie księgowości internetowej ifirma.pl. Doświadczenie i wiedzę zdobytą na jednym polu działalności przenosimy na pozostałe, stale doskonaląc oferowane usługi i ofertę dla Klientów.

- Stale powiększająca się skala świadczonych usług oraz liczba Klientów Power Media, skłoniły władze do szukania dostawcy rozwiązań IT, któremu mogliby zaufać. Spośród rozważanych obiektów wybraliśmy Polcom Data Center. Było to dobre rozwiązanie, z którego jesteśmy zadowoleni - rekomenduje Pan Wojciech Narczyński.