Wypowiedź Prezesa firmy E-fish o współpracy z Polcom

Założeniem firmy E-fish było uświadomienie firmom oraz instytucjom, jak ważne i korzystne jest kontrolowanie druku i obiegu dokumentów.

Aby ułatwić pracę stworzono autorski program PrintControlService, który w całości przejmuje na siebie odpowiedzialność za środowisko wydruku.

Idąc o krok dalej – w odpowiedzi na sygnały o konieczności zoptymalizowania kwestii wydruku w środowisku akademickim w oparciu o doświadczenia wyniesione z kolejnych wdrożeń PCS został stworzony system AcademicPrint.

- Zależy nam także na tym, aby całkowicie odciążyć firmy i ich pracowników z konieczności obsługi floty drukarek. Dzięki temu, nasi Klienci nie tylko znacznie obniżą koszty, ale także oszczędzą cenny czas swoich pracowników – tłumaczy Krzysztof Serwatka Prezes z firmy E-fish – Ponadto wiemy, że nie ma dwóch takich samych firm czy instytucji, dlatego też każdy nowy projekt rozpoczynamy od szczegółowego audytu oraz skupiamy się na poznaniu dokładnych oczekiwań wobec naszego systemu. Takiego samego podejścia do spraw biznesowych oczekujemy od naszych Partnerów. Zdecydowaliśmy się na współpracę z Polcom, ponieważ zyskaliśmy dedykowane dla nas rozwiązania, które wspierają nasz rozwój - dodaje.