Wdrożenie aplikacji SAP

Podstawowym obszarem działalności Plaut Consulting Polska stanowią kompleksowe wdrożenia rozwiązań SAP. Realizując projekty od wielu lat, zdobyli unikalne doświadczenie w wielu branżach, którym dzielą się z Klientami i Partnerami.

Obecnie wspólnie z Polcom oferują usługę SAP w systemie Software as a Service (SaaS) umożliwiającą korzystanie z wdrażanej aplikacji za pośrednictwem internetu.

Działalność Plaut Consulting Polska stanowi kompleksowe wdrożenia rozwiązań SAP. Realizując projekty zdobyli doświadczenie specyficzne dla wielu branż i krajów, którym chętnie dzielą się ze swoimi Klientami oraz Partnerami.

Plaut Consulting Polska połączyła swoje działania z Polcom oferując Klientom nowoczesną usługę – SAP w systemie Software as a Service (SaaS).

- Wspólnie z Polcom przygotowaliśmy nowoczesną usługę umożliwiającą szybkie i efektywne uruchomienie i utrzymanie aplikacji SAP – mówi Joachim Krzywik, Prezes Zarządu Plaut Consulting Polska.

Software as a Service to model usługowy pozwalający na korzystanie z aplikacji za pośrednictwem internetu. W dowolnym miejscu i o dowolnej porze. Bez zobowiązań związanych z dostępnością infrastruktury czy systemu operacyjnego. Polcom przejął również kwestie związane z zarządzaniem, aktualizacjami i pomocą techniczną.

Współpraca Plaut Consulting Polska z Polcom zaowocowała nowoczesnym rozwiązaniem biznesowym – wdrożeniem aplikacji na najwyższym poziomie przy świetnej optymalizacji kosztów.