"Takie rozwiązanie to wymierna korzyść dla Klienta " - o oprogramowaniu jako usłudze - INTENSE Group

Grupa Intense specjalizuje się w realizacji złożonych projektów w obszarach zarządzania projektami, obiegu pracy i dokumentów oraz kompleksowych rozwiązań dla budownictwa. Wieloletnie doświadczenie pozwala im na świadome podejmowanie współpracy z wartościowymi Partnerami. Razem z Polcom oferują wdrażanie dedykowanych aplikacji jako usługę.

Intense Group działa na rodzimym rynku od 2006 roku. Powstała w odpowiedzi na rosnące oczekiwania wobec systemów informatycznych wspierających zarządzanie w firmie. Ich oprogramowanie dedykowane przedsiębiorcom pozwala na zwiększenie efektywności procesów biznesowych.

Razem z Polcom stworzyli model usługowy oferujący wdrożenie aplikacji w systemie Software as a Service (SaaS). Ta usługa polega na przygotowaniu gotowej aplikacji dla Klienta. Utworzenie infrastruktury IT, systemu operacyjnego i wspomnianej aplikacji jest w gestii dostawcy.

- Takie rozwiązanie to wymierna korzyść dla Klienta – komentuje Marek Jurkowski, Dyrektor ds. Konsultingu i Sprzedaży INTENSE Group. - Otrzymuje gotowy do użycia produkt bez zbędnego obciążenia architekturą informatyczną przy racjonalnych kosztach. Dzięki takiemu rozwiązaniu wraz z Polcom staliśmy się jeszcze lepszym partnerem biznesowym. Pozostaliśmy również wierni naszym ideałom - nasze produkty oraz usługi są budowane na naszej wiedzy, stale rozwijanej i otwartej na nowości.