O usługach biznesowych - wypowiedź Global Cosmed S.A.

Global Cosmed S.A. to nowoczesne, dynamicznie rozwijające się przedsiębiorstwo, działające na rynku kosmetyków oraz chemii gospodarczej. Spółka posiada silną pozycję na rynku marki prywatnej, dostarczając wyroby z tego obszaru największym krajowym oraz międzynarodowym sieciom handlowym.

Wsparciem procesów IT oraz biznesowych są usługi świadczone przez Polcom. - Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na rynku, wyspecjalizowanej kadrze oraz nowoczesnym liniom technologicznym wyroby kosmetyczne i chemiczne Spółki charakteryzują się bardzo wysoką jakością oraz innowacyjnością, wielokrotnie nagradzaną przez konsumentów i organizacje branżowe wypowiada się Krzysztof Jaworski, Manager IT z firmy Global Cosmed S.A.. - W naszej działalności najważniejsze jest zaufanie i zadowolenie klientów. Jesteśmy świadomi, iż siła naszej firmy oraz kontynuacja jej sukcesu zależy od tego, jak dobrze odpowiadamy na zmieniające się potrzeby.

Dla Spółki Global Cosmed S.A. istotny jest rozwój. Dlatego chcą korzystać z rozwiązań, które im go ułatwią.

- Współpraca z Polcom pozwoliła nam na sięgnięcie po przekrojowe metody dedykowane dla naszej działalności. Zyskaliśmy wsparcie, dzięki któremu nasze zasoby IT są bezpieczne i co ważne skalowalne, gdyż dzięki temu nie czujemy się ograniczeni posiadaną infrastrukturą IT mówi Krzysztof Jaworski (Manager IT).