O usłudze biura zapasowego - wypowiedź firmy Farnell element14

Farnell element14 to dystrybutor podzespołów elektronicznych nastawiony na realizację głównie małych i średnich zamówień oraz obsługujący rynek utrzymania ruchu, działy serwisu, małą produkcję elektroniczną, uczelnie techniczne i podobne obszary. Cechą charakterystyczną firmy jest bardzo szeroki, stabilny asortyment produktów, które są dostępne natychmiast z lokalnego magazynu.

- Nasz model biznesowy wymaga ciągłej dostępności naszych pracowników dla klientów. Firma Polcom odgrywa kluczową rolę w zapewnianiu tej dostępności – mówi Tomasz Wasilewski, Operations Manager firmy Farnell element14.

Firma Farnell element14 korzysta z usługi Biura Zapasowego oferowanej przez Polcom Data Center.

- Dzięki współpracy z Polcom uniknęliśmy konieczności tworzenia i utrzymania biur zapasowych - komentuje - W ramach usługi otrzymaliśmy środowisko biurowe wyposażone w infrastrukturę teleinformatyczną, które umożliwia szybkie podjęcie pracy przez kluczowych pracowników przedsiębiorstwa w przypadku wystąpienia krytycznych warunków - dodaje Tomasz Wasilewski.