O Transportowym Systemie Informatycznym - DPK System w Polcom

Najważniejszym produktem firmy jest Transportowy System Informatyczny – nowoczesne, zintegrowane narzędzie do zarządzania flotą pojazdów. TSI to kompleksowy system wspierający zarządzanie przewozami od budowy planu przewozów, poprzez planowanie długookresowych harmonogramów użycia zasobów z modułem Optymalizacji, dyspozycję dobową i zmianową po kompletne rozliczenia. System zapewnia sprawną komunikację i wewnętrzny, elektroniczny obieg dokumentów w firmie. Produkt charakteryzuje się kompletnością oraz kompatybilnością z innymi systemami obecnymi na rynku. Wsparcie Polcom Data Center sprawia, że możemy skupić się na naszych działaniach rozwojowych i biznesowych.

DPK System jako jedyna firma na rynku polskim oferuje w pełni kompleksowy i zintegrowany system zarządzania flotą pojazdów, przeznaczony dla przedsiębiorstw transportowych, spedycyjnych i komunikacyjnych. W zakresie usług jest serwis projektowy, wdrożeniowy i powdrożeniowy.

Ciągłe badania nad funkcjonalnością produktów przynoszą efekty w postaci ergonomicznych i kompleksowych rozwiązań.

- Nasz produkt cechuje wysoka jakość. O sukcesie firmy świadczą rosnące zainteresowanie klientów i bardzo dobre wyniki sprzedażowe oprogramowania. Naszymi klientami są najwięksi polscy przewoźnicy kolejowi, przedsiębiorstwa komunikacji miejskiej i międzymiastowej oraz Zarzady Komunikacji. W trosce o klienta firma nieustannie modernizuje swoje portfolio, wprowadzając wciąż nowe rozwiązania, modernizując wcześniejsze produkty orazi zapewniając serwis na najwyższym poziomie.

- Dzięki współpracy z Polcom Data Center mamy możliwość korzystania z dedykowanych systemów informatycznych. Daje nam to realne wsparcie, dzięki czemu możemy się skupić na realizowanych przez nas projektach biznesowych, a nie na kwestiach technicznych. Dla nas, to bardzo korzystne rozwiązanie.