Kraków Amway Business Services Center o biurze zapasowym w Polcom

Współpraca z Polcom wspomaga wewnętrzne procedury zachowania ciągłości działania firmy Amway w ramach wszystkich europejskich rynków. Razem osiągamy nasz wspólny cel, czyli utrzymanie kluczowych operacji w niesprzyjających warunkach.

Kraków Amway Business Services Centre zostało założone w 2010 roku. Centrum dostarcza usługi biznesowe w obszarach księgowości, finansów, obsługi klienta, marketingu, IT oraz Human Resources dla 30 rynków Amway zlokalizowanych w Europie, Indiach i Afryce. Priorytetem Spółki jest stały kontakt ze swoimi Partnerami biznesowymi.

Kraków Amway Business Services Center oferuje elastyczny model biznesowy oparty na solidnych podstawach. W trosce o swoich Partnerów, nie może pozwolić sobie na brak ciągłości działań biznesowych. Chcąc uniknąć nieprzewidzianych sytuacji kryzysowych, mogących mieć realny wpływ na wyniki finansowe oraz wizerunek firmy, Kraków Amway Business Services Center korzysta z usługi Biura Zapasowego oferowanej przez Polcom Data Center.

Jest to usługa, dzięki której Klient ma nielimitowany dostęp do infrastruktury biurowej. Bez konieczności tworzenia i utrzymania własnych zdublowanych zasobów przy zachowaniu zaleceń kodeksu dobrej praktyki i wymogów korporacyjnych.

- W ciągu kilku godzin mamy możliwość przeniesienia kluczowych zespołów pracowników do dedykowanej powierzchni biurowej. Wznowienie działalności firmy może odbyć się bardzo szybko i sprawnie. Niezauważalnie dla naszych Klientów i Partnerów. - komentuje Marcin Kisielewski, Project Manager, CBCP, Kraków Amway Business Services Center.