Informatyka jako usługa dla Brenntag Polska Sp. z o. o.

"Konsekwentnie inwestujemy w rozwój infrastruktury Spółki oraz nowe przedsięwzięcia, które przyczyniają się do poprawy jakości oferty oraz wzrostu zadowolenia klientów. Nasza wiedza pozwala nam rozwijać oraz dostarczać nowatorskie i trwałe rozwiązania, skrojone na miarę potrzeb naszych Partnerów, dzięki czemu mogą oni skoncentrować się na ważnych dla nich sprawach" - mówi Jacek Fert Dyrektor Działu Informatyki z firmy Brenntag Polska. - By być skutecznymi w swoich działaniach, potrzebujemy odpowiednich Partnerów i rozwiązań biznesowych. Korzystanie z usług Polcom Data Center jest dla nas dobrym rozwiązaniem.

Udostępnianie informatyki jako usługi, to model spełniający wymagania Brenntag Polska. Otrzymują dostęp do takich zasobów informatycznych, jakie są dla firmy najistotniejsze w danym momencie. Mogą być zwiększane i zmniejszane.

- Korzystanie z oferty Polcom nie wymagało od nas żadnych nakładów związanych z zakupem infrastruktury IT. Uniknęliśmy również nadmiernej ilości sprzętu. Otrzymaliśmy natomiast dedykowane środowisko, z którego z powodzeniem korzystamy. - mówi Jacek Fert Dyrektor Działu Informatyki z firmy Brenntag Polska. - To dla nas realne oszczędności.