Grupa Nowy Styl o korzystaniu z przekrojowych usług wspierających rozwój biznesowy

Grupa Nowy Styl jest 4. największym producentem krzeseł i mebli biurowych w Europie. Każdego dnia spotyka się z Klientami na 6 kontynentach, a  rozwiązania Nowego Stylu dostarczono już do ponad 100 krajów na całym świecie.

- Jesteśmy na rynku od 1992 roku – znamy swoje możliwości i rozumiemy potrzeby otoczenia. Uważnie słuchamy opinii Klientów – jesteśmy ciekawi, jakimi są ludźmi w życiu zawodowym i prywatnym. Jesteśmy Partnerem, któremu można zaufać i który wspiera przedsiębiorstwa w codziennym doskonaleniu się – mówi Piotr Ziemiański, Szef Infrastruktury IT w Grupie Nowy Styl. - Naszą mocną stroną jest różnorodność. W portfolio Grupy Nowy Styl znajduje się 6 marek produktowych. Jesteśmy ekspertem w kompleksowym wyposażaniu wnętrz biurowych, gastronomicznych, domów oraz mieszkań prywatnych, jak również audytoriów, kin czy stadionów. Dostarczamy doskonałą jakość i serwis. Dbamy o komfort, ergonomię i wysoką efektywność pracy. Wierzymy, że otoczenie człowieka ma na niego ogromny wpływ, dlatego wielką wagę przykładamy do funkcjonalności i dobrego designu. - podkreśla Piotr Ziemiański.

Grupa Nowy Styl pragnie korzystać z przekrojowych usług wspierających rozwój biznesowy. - Jesteśmy zadowolonym użytkownikiem rozwiązań oferowanych przez firmę Polcom – mówi Piotr Ziemiański, Szef Infrastruktury IT w Grupie Nowy Styl - Właściwie dobrane komponenty oraz parametry środowiska informatycznego, które dostosowują się do aktualnych zapotrzebowań naszego przedsiębiorstwa, umożliwiają nam wykorzystywanie dedykowanych rozstrzygnięć z powodzeniem. Otrzymaliśmy odpowiednią jakość z miarodajnymi oszczędnościami – komentuje Szef Infrastruktury IT w Grupie Nowy Styl.