Compendium Centrum Edukacyjne w Polcom

Compendium Centrum Edukacyjne jest autoryzowanym ośrodkiem szkoleniowym wiodących producentów branży IT. Od 2000 roku oferuje szkolenia z zakresu zaawansowanych technologii teleinformatycznych w Polsce oraz krajach Europy Środkowej i Wschodniej. Centrum dostarcza wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne niezbędne do funkcjonowania w warunkach szybkiego rozwoju technologicznego.

Sukces koncepcji szkoleń Compendium CE zapewniają autoryzowani oraz wykwalifikowani wykładowcy, praktycy z doświadczeniem dydaktycznym, a także biznesowym, którzy posiadają szeroką wiedzę na temat technologii i rynku IT. Profesjonalizm oraz umiejętności techniczne trenerów Compendium CE poświadczają liczne certyfikaty oraz egzaminy. Wiedza i doświadczenie wykładowców wsparte są praktycznymi umiejętnościami w zakresie prowadzenia szkoleń.

- Chcąc utrzymać wysokie standardy biznesowe, precyzyjnie dopieramy naszych Partnerów biznesowych – mówi Maksymilian Stanibuła, Dyrektor Marketingu z Centrum Edukacyjnego Compendium – Oferowane przez nich rozwiązania muszą wspierać nasz rozwój. Firma Polcom to rozumie.